Geef uw mening over Welzijn in Zeist en maak kans op een cadeaubon!

78 keer bekeken

Wij zijn op zoek naar inwoners van Zeist die hun mening willen geven over verschillende welzijnsdiensten in onze gemeente. Uw feedback is heel belangrijk en helpt ons de kwaliteit van deze diensten te evalueren en verbeteren.

Het invullen van de vragenlijst duurt slechts enkele minuten en uw antwoorden blijven volledig anoniem. Deel uw ervaringen en draag bij aan een beter welzijn in Zeist! Bezoek www.onderzoekzeist.nl om deel te nemen. 

Geef uw mening over welzijnsdiensten in Zeist en maak kans op een cadeaubon van 20,-

Bent u inwoner van Zeist en wilt u bijdragen aan de verbetering van welzijnsdiensten in onze gemeente? Dan nodigen wij u uit om deel te nemen aan ons tevredenheidsonderzoek. Door uw ervaringen en suggesties te delen, helpt u ons de kwaliteit van de diensten te evalueren en aan te passen waar nodig. Als dank voor uw deelname maakt u bovendien kans op een cadeaubon van €20,-!

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten en uw antwoorden blijven volledig anoniem. Of u nu gebruikmaakt van deze diensten of er indirect mee te maken heeft, uw feedback wordt zeer gewaardeerd. Wij willen graag weten wat goed gaat, wat beter kan en welke behoeften er leven onder de inwoners van Zeist. 

Hoe neemt u deel?

Online meedoen

Met een interviewer

  • U kunt ook een afspraak maken met een interviewer. Neem contact op met Labyrinth via het telefoonnummer 030-2028300 op werkdagen van 10.00-17.00 uur. Of mail naar info@labyrinthonderzoek.nl.

Deel de link ook gerust met andere inwoners van Zeist, want hoe meer mensen hun mening geven, hoe beter wij een beeld krijgen van de algemene tevredenheid.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking. Samen kunnen we ervoor zorgen dat welzijnsdiensten in Zeist nog beter aansluiten op de behoeften van de inwoners.

 

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

MeanderOmnium

030 - 694 04 00
(maandag t/m vrijdag van 9.00-13.00 uur)

info@meanderomnium.nl

Laan van Vollenhove 1014
3706 AH Zeist

Postbus 153
3700 AD Zeist

Blijf op de hoogte!

         

Onderdeel van MeanderOmnium

Vrijwilligerscentrale Zeist logo

Steunpunt Mantelzorg Zeist logo

Cookie-instellingen