U bent hier

Wijksteunpunt Pelita

Pelita is een wijksteunpunt voor senioren uit Den Dolder e.o. U kunt bij Pelita terecht voor alle mogelijke vragen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Ook als u zomaar eens wilt praten bent u van harte welkom. Op verzoek komen wij ook bij u thuis.

Wijk voor de Wijk - Burenhulp

Voor bewoners in Den Dolder, Huis ter Heide en Bosch en Duin.
Lees alles over deze vorm van burenhulp in uw buurt.

Openingstijden

Pelita is geopend tijdens spreekuren en activiteiten.

Informatie en advies

U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke vragen op het gebied van wonen, zorg, welzijn. Denk aan seniorenwoningen, mantelzorg-ondersteuning, vrijwilligerswerk, activiteiten, zorg- en huurtoeslag, vervoersmogelijkheden etc. Spreekuren staan in de Nieuwsbrief vermeld. Het is tevens mogelijk dat er een huisbezoek plaatsvindt. Neem hiervoor contact op met Sor Blessing

Iedere 1e en 3e donderdagochtend van de maand (11.00 – 12.00 uur) is er spreekuur van het Sociaal Team, waarin o.a. de WMO-consulent van de Gemeente Zeist aanwezig is voor alle vragen en aanvragen m.b.t. tot (huishoudelijke) hulp en voorzieningen.

Nieuwsbrief

Regelmatig wordt er door de activiteitencommissie een activiteit of uitstapje georganiseerd. Wilt u op de hoogte blijven van deze activiteiten? Meldt u zich dan aan voor de Nieuwsbrief van Pelita. U kunt dat doen door contact op te nemen met Sor Blessing.

Inloop en spreekuur

Dag Tijd Activiteit
dinsdag 14.00 - 16.00 uur open inloop
1e + 3e donderdag van de maand 11.00 - 12.00 uur spreekuur Sociaal Team
donderdag 14.00 - 16.00 uur open inloop

 

Kom eens langs, ook nieuwe ideeën en wensen zijn van harte welkom!

Sor Blessing
- sociaal werker -

Telefoon

030 - 225 02 58

Aanwezig

maandag, woensdag
en donderdag

E-mail

[email protected]
meanderomnium.nl

Adres

Dr. Ramaerlaan 2
3734 EB Den Dolder