U bent hier

School in de Wijk Zeist-West

In een School in de Wijk werken basisscholen samen met verschillende organisaties om kinderen in hun eigen leef- en leeromgeving betere kansen te bieden. Zo kunnen zij zich beter ontwikkelen en volop meedoen in de maatschappij. De scholen werken samen met organisaties op het gebied van gezondheid, sport, opvang, welzijn en kunst & cultuur. Niet iedere School in de Wijk is hetzelfde. Met elkaar maken de scholen en de organisaties keuzes waar ze aan willen werken.

School in de Wijk Zeist-West

Kinderen van School in de Wijk Zeist-West hebben een stem in hun eigen wijk. Zij worden betrokken bij de omgeving waarin zij wonen, leren en spelen in de vorm van de Jeugdwijkraad.

Spelen, ontdekken, nieuwe ervaringen opdoen door een uitdagend en divers jeugdaanbod.

Eventuele risico’s of problemen in de ontwikkeling van de kinderen willen we vroegtijdig signaleren en vertalen naar een passend lokaal aanbod en zorg op maat. Dat doen we door middel van een warme overdracht, korte lijnen, voorlichting en preventie en door goed contact met de ouders. Samen met kinderen en ouders zijn 5 pedagogische waarden (gelijkwaardigheid, vertrouwen, verantwoordelijkheid, veiligheid en betrokkenheid) ontwikkeld.

Wij kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken voor het ondersteunen en begeleiden van de activiteiten.

Contactpersonen

 • BS DE SLUIS
  Karima Airass
  E-mail
  030-697 67 20
 • BS DE GRIFFEL
  Jason Wennekes:
  E-mail 
  030 - 697 67 24
 • BS AL AMAANA
  Jason Wennekes:
  E-mail 
  030 - 697 67 24

Adres

De Koppeling
De Clomp 1904
3704 KS Zeist