U bent hier

Buurtkracht

Wat is jouw kracht? Wat kan en wil jij bijdragen aan de buurt? Of zijn er juist dingen waar je hulp bij kan gebruiken? We horen heel graag van je! Klik hier om een korte enquête in te vullen hierover!

 

Er zijn een hele hoop mensen in Zeist-West actief betrokken bij de buurt. Buurtbewoners, vrijwilligers, professionals en stagiaires, allemaal dragen ze hun steentje bij. Onze vrijwilliger Lisette gaat bij verschillende mensen langs om in beeld te brengen wat ze doen voor hun buurt. Wil je deze verhalen en meer interessante info in je mailbox ontvangen? Meld je dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief en updates!

Jaimy Fruitman

'Ik vind het leuk om mensen door middel van spel met elkaar te verbinden.' Jaimy(25) heeft in zijn stage bij het Wijkservicepunt contact met allerlei verschillende buurtbewoners.

Lees hier het hele interview met Jaimy.

 

 

Leon & Saviël (Sociaal Team)

‘Wij kunnen de mensen in de wijk met van alles helpen. Soms melden zij zich zelf bij ons aan soms gebeurt dit ook door een bekende of een instantie. Van een scootmobiel tot psychische hulp, je kan met van alles bij ons terecht!’

Lees hier het hele interview met Leon en Saviël.

 
 

Renier Meijers

“Het is voor mij een uitdaging om MeanderOmnium en Cultuur Zeist met elkaar te verbinden.”

Lees hier het hele interview met Renier.

 

 

   

 

 

 

Martin Edens
Sociaal Werker

 

Adres

De Clomp 1904
3704 KS Zeist

Telefoon

030 - 697 67 20

E-mail

[email protected]
meanderomnium.nl

Openingstijden
De Koppeling

maandag t/m vrijdag
van 8.00 - 23.30 uur

zaterdag en zondag
wisselende tijden