U bent hier

Buurtbemiddeling

Buurtbemiddeling is er voor de inwoners van de gemeenten Zeist, Bunnik en De Bilt die in een lastige situatie dreigen te komen of zijn gekomen met hun buren of buurtbewoners en daar niet meer onderling uitkomen.

Getrainde vrijwilligers, de buurtbemiddelaars, worden ingezet om naar uw verhaal en naar het verhaal van uw buren te luisteren. Zij zijn neutraal en geven geen oordeel, maar helpen u bij het herstellen van het contact en het oplossen van het conflict met uw buren. Wanneer het lukt om gezamenlijk om de tafel te komen en het probleem aan te pakken, is de kans kleiner dat het probleem zich opnieuw voordoet. Uiteraard hebben de bemiddelaars een geheimhoudingsplicht. Buurtbemiddeling is geheel kosteloos.

De voordelen van Buurtbemiddeling

Met behulp van Buurtbemiddeling is het mogelijk dat u zelf uw conflict of probleem met uw buur/buren leert oplossen, de communicatie zal bij een goed verloop worden hersteld waardoor ook de algehele leefbaarheid in de wijk zal verbeteren.

Contact

Wilt u meer weten of wilt u advies over hoe u zelf in gesprek kunt raken met uw buren? Wilt u overleggen of uw probleem met hulp van Buurtbemiddeling kan worden opgelost?
Neem dan contact op met MeanderOmnium Buurtbemiddeling via 030 - 267 77 87 of mail met [email protected]. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

Kijk ook eens naar deze uitzending van Nieuwsuur over de kracht van Buurtbemidddeling.

Wij zijn benieuwd naar uw ervaring

Aan iedereen die een beroep heeft gedaan op Buurtbemiddeling vragen wij een korte vragenlijst in te vullen. Zo kunnen wij de kwaliteit behouden en verbeteren. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Wilbert van den Hoeven & Ellen van Tilburg
- coördinatoren -

Telefoon

030 - 267 77 87

E-mail

[email protected]
meanderomnium.nl

Contactformulier

Evaluatieformulier

FOLDER