U bent hier

Waar word je gelukkig van? - Joyce Verhoef -

“Een plek waar ik in mijn eigen tempo kan groeien, en waar ik positieve werkervaring kan opdoen. Daar word ik gelukkig van”, zegt Joyce Verhoef (36). Sinds 7 jaar is ze actief als vrijwilliger bij MeanderOmnium. “Ik kwam binnen via een reïntegratietraject en ben toen begonnen met administratieve werkzaamheden. Nu houd ik de website van MeanderOmnium bij, en ik houd me bezig met PR en communicatie.”

Joyce is “een vrolijke vrouw die graag haar handjes laat wapperen en zeer collegiaal is. Ze legt de lat graag hoog en levert altijd top werk af”, zegt Sandra Voskens van MeanderOmnium, die veel met haar samenwerkt. “Ik voel me hier echt thuis”, zegt Joyce er zelf over, “het is fijn om een plek te hebben met collega’s.”

MeanderOmnium is een organisatie die gewend is om met vrijwilligers om te gaan, merkt ze. “Ik kan de dingen hier op mijn eigen tempo doen, het is OK als het eens een dag wat minder gaat. Ik geloof dat deze organisatie het beste uit mensen weet te halen.”
Joyce Verhoef, geboren en getogen Driebergse, kwam in 2007 naar Zeist en nu woont ze in Huis ter Heide. Ze heeft een medisch/technische achtergrond, maar wat ze nu doet heeft ze allemaal zelf geleerd. “Ik ga net zo lang door tot ik iets voor elkaar heb. Deze wereld blijft zich ontwikkelen. De website moet nu een mobiele versie krijgen, en we houden ons steeds meer bezig met social media. En ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn met vormgeving.”
Joyce is gek op dieren en inmiddels is ze ook als vrijwilligster actief geweest bij het asiel, een boerderij in de buurt en bij een kattenpension. “Je leert wat je wel en niet ligt. De groei in mezelf kan ik niet loszien van het vrijwilligerswerk dat ik hier doe. Ik zit heel goed in m’n vel!”

 

Joyce Verhoef achter de computer bij MeanderOmnium. “Hier ben ik op mijn plek.”