U bent hier

Vrijwilligersmarkt Zeist

Benieuwd naar de mogelijkheden van vrijwilligerswerk? Kom naar de Vrijwilligersmarkt op zaterdag 30 september!

Maak het verschil!

Als vrijwilliger maak jij echt het verschil. Zowel voor Zeist als voor jezelf. Misschien wil je wel iets doen, maar weet je niet wat er mogelijk is. Je wilt je misschien één dag per week inzetten of elke maand een uurtje... Of je zoekt een vrijwilligersklus die past bij je beroep of kunde, omdat je werkeloos bent en ervaring op wilt doen.

Wat is er te doen?

Mensen die als vrijwilliger het verschil willen maken, kunnen zich deze middag oriënteren op leuk en zinvol vrijwilligerswerk en de mogelijkheden persoonlijk bespreken. Op de Vrijwilligersmarkt presenteren veel verschillende maatschappelijke organisaties zich.

Waar en wanneer?

  • zaterdag 30 september, om 12.00 uur opent wethouder Fluitman de markt.
    De markt sluit om 15.30 uur.
  • In de hal van het gemeentehuis Zeist.
    Het Rond 1 in Zeist.
  • De toegang is gratis en de koffie/thee met iets lekkers staan voor je klaar.

Meer dan 350 vacatures

Tijdens de Vrijwilligersmarkt kun je kennismaken met 40 organisaties. Het is dus een fantastische kans om in korte tijd veel verschillende organisaties persoonlijk te leren kennen. Daarnaast zijn uiteraard onze klappers met álle vrijwilligersvacatures in Zeist aanwezig. Je kunt dus lekker bladeren in meer dan 350 vacatures, er zit altijd wel iets voor je bij. Wij gaan graag met je in gesprek en helpen je een passende vacature te vinden.

Meer informatie?

Neem contact op met de Vrijwlligerscentrale Zeist.