U bent hier

Servicepunt

Het Servicepunt van MeanderOmnium biedt hulp aan zelfstandig wonenden bij praktische vragen zoals vervoer of klusjes in huis. Zowel ouderen als chronisch zieken en mensen met een beperking kunnen er gebruik van maken.

U kunt uw vraag voorleggen aan één van de telefonisten van het Servicepunt. Hoe bijzonder uw vraag ook is, zij staan u graag te woord om u verder te helpen.

Dit kan op maandag t/m donderdag van 8.45 - 16.15 uur en op vrijdag van 8.45 - 15.15 uur.

In de zomervakantie is het Servicepunt geopend van 8.45 - 12.00 uur.

Telefoonnummer 030 - 691 50 00.

Persoonlijk vervoer

Wanneer u geen gebruik kunt maken van het openbaar vervoer kunt u een aanvraag doen voor persoonlijk vervoer met een personenauto. Dit geldt zowel voor vervoer binnen als buiten de gemeentegrens van Zeist. Een vrijwilliger van MeanderOmnium haalt u met zijn of haar eigen auto  en brengt u waar u heen wilt en haalt u desgewenst ook weer op. De vrijwilliger kan u ook begeleiden naar een arts of ziekenhuis. In overleg kan ook een rollator of opvouwbare rolstoel worden vervoerd. De kosten van dit vervoer zijn € 0,30 per kilometer (gerekend vanaf het huis van de chauffeur) en € 1,- starttarief. U rekent rechtstreeks af met de chauffeur.

Voor het reserveren van persoonlijk vervoer dient u minimaal 2 werkdagen van tevoren te bellen met het Servicepunt van MeanderOmnium.

Hand- en spandiensten

Wanneer u iemand zoekt voor kleine klusjes in of om het huis, hulp bij uw administratie en financiën of het doen van de boodschappen? Kijkt u dan eens bij VrijwilligerThuis.

Telefoon

030 - 691 50 00

Zomervakantie:
maandag t/m vrijdag
8.45 - 12.00 uur