U bent hier

Mantelzorgcompliment 2017

Zorgt u intensief voor een ander? Of kent u iemand die dat doet?

Dan is het Mantelzorgcompliment voor u!

Woont u met iemand samen die langdurig ziek, verslaafd, in de war is of een beperking heeft? En ligt de zorg vooral bij u? Of is er iemand in uw omgeving een familielid, vriend of buur voor wie uw hulp onmisbaar is? De gemeente Zeist wil u heel graag waarderen voor wat u doet. Als mantelzorger bent u veel belangrijker dan u zelf misschien denkt. Namens de gemeente biedt Steunpunt Mantelzorg Zeist u daarom het Mantelzorgcompliment aan.

Het Mantelzorgcompliment is een tegoedbon die besteed kan worden aan één van de vele activiteiten, bijvoorbeeld een lekkere lunch, een voorstelling, iets op het gebied van wellness, een goed boek, een verrassingstas of iets anders, naar éigen keuze.

Eind mei heeft wethouder Fluitman symbolisch het eerste Mantelzorgcompliment 2017 uitgereikt aan mantelzorger Frans Kersten. Klik hier voor het verslag van een interview met Frans Kersten.

Voor wie?

Herkent u zich in bovenstaande vragen? En woont degene voor wie u mantelzorger bent in de gemeente Zeist? Vraag dan hier het Mantelzorgcompliment 2017 aan.

U kunt ook iemand anders aanmelden, die het Mantelzorgcompliment volgens u van harte verdient.

Hoe gaat het verder?

  • De mantelzorger ontvangt binnen 3 weken na aanmelding van ons een tegoedbon met een veelheid aan keuzemogelijkheden.
  • De mantelzorger kiest zelf de activiteit en ‘betaalt’ met de bon.
  • Iedere mantelzorger kan het Mantelzorgcompliment per jaar één keer ontvangen.
  • Meerdere mantelzorgers rondom dezelfde persoon - ook thuiswonende kinderen - komen allemaal voor het compliment in aanmerking.
  • De mantelzorger ontvangt het gratis Magazine ‘VoorElkaar’.

Gemeente Zeist