U bent hier

Erwin Hagen licht toe

De afgelopen weken gaven verschillende Zeistenaren antwoord op de vraag: ‘Waar wordt u gelukkig van?’ Eén ding hebben deze mensen met elkaar gemeen: ze doen actief mee in hun buurt of doen vrijwilligerswerk in Zeist.

Erwin Hagen, directeur-bestuurder van MeanderOmnium, licht enthousiast toe: ‘’Er ontstaat zoveel moois als buurtgenoten in Zeist elkaar helpen of ontmoeten. Stuk voor stuk prachtige verhalen, die we graag naar buiten te brengen en andere buurtbewoners kunnen inspireren.’’

Welzijn

Hij vertelt verder: ‘’De link van geluk naar buurtgeluk is snel gemaakt. Al 10 jaar lang werkt MeanderOmnium in alle buurten aan het welzijn van de inwoners van Zeist. Elke dag opnieuw zorgen wij ervoor dat mensen kunnen én willen meedoen en werken wij aan vitale buurten. Zodat u woont in een buurt waar u zich prettig voelt en waar men iets voor elkaar doet als dat nodig is. Of dat u zelf iets voor een ander kunt betekenen. Wij kunnen het namelijk niet alleen; we doen het samen met vele actieve buurtbewoners, jong en oud. Kortom gelukkig zijn in Zeist, doen we samen.’’

Ansichtkaarten

Vorige week kreeg u van MeanderOmnium drie ansichtkaarten cadeau. Op een van de kaarten stond de vraag: ‘Waar wordt u nu echt gelukkig van?’ Dat antwoord horen wij ook graag van u!
Waar wordt u gelukkig van? Schrijf dit op de paarse ansichtkaart en doe deze, zonder postzegel, op de bus. Daarmee geeft u óns een prachtig cadeau.

Deel met ons úw klein geluk!

Eind september worden de verhalen van een aantal gelukkige Zeistenaren - misschien wel uw verhaal - met foto op een bijzondere locatie in Zeist gepresenteerd.